Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

σαν τα χιόνια..







Επειδή οι "άσπρες μέρες" στη ζωή μας δεν κρατάνε και πολύ, καλό θα ήταν να τις αποθηκεύσουμε ώστε να μπορούμε να τις βρούμε έστω ως φωτογραφία.

Μοιράζομαι μαζί σας ακριβώς αυτό...








25 σχόλια:

ολα θα πανε καλα... είπε...

Μμμ,νομίζω πως τα τελευταία χρόνια,δεν είναι και τόσο σπάνιο το χιόνι στην Αθήνα(αλλά και αλλού στην Ελλάδα)

sealike2 είπε...

Οι "άσπρες μέρες" στη ζωή μας γίνονται από σπάνιες μέχρι σπανιότερες. Το χιόνι μας "χάρισε" ευχάριστες στιγμές και σκέπασε την ασχημοτροπία των δημιουργημάτων μας. Επίσης, εξαιτίας του ανασύραμε από την αποθήκη του δίσκου μας πολύ ευχάριστες αναμνήσεις!!Να είσαι πολύ καλά!!

Alkmini είπε...

δεν λετε ευτυχως που χιονισε για να δουμε Ασπρη Μερα!
φωτο ναι φωτο να θυμομαστε.
καλη σου νυχτα sealike2.

sealike2 είπε...

@aliki:Θα γίνουμε οι κυνηγοί των "άσπρων ημερών"!Καλή σου νύχτα!!

marianaonice είπε...

Μάλλον η φύση ήρθε για να σκεπάσει λίγο με τα λευκά τη μπόχα που μας πνίγει τον τελευταίο καιρό, και να εξαγνίσει λίγο την ατμόσφαιρα με το έστω και τόσο προσωρινό της χιονένιο σεντόνι! Κάτι είναι κι αυτό. Πήραμε μια ανάσα. Όμορφες φωτογραφίες. Καλό ξημέρωμα!

tdjm είπε...

Ωραιότατος χιονάνθρωπος ...
Πανέμορφες στιγμές!!!

tdjm είπε...

Ωραιότατος χιονάνθρωπος ...
Πανέμορφες στιγμές!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Η τσιμεντένια, αφιλόξενη και μαυρισμένη Πρωτεύουσα ήταν έστω και για λίγο πανέμορφη!
Ντύθηκε τα καλά της!!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο οι "ασπρες μέρες" αλλά και
οι γλυκες στιγμές.
Μια πρόσκληση για σένα στο
http://Isminy.pblogs.gr

Σκορπινα είπε...

Δε στο λεώ για να ζηλέψεις, αλλά εδω που μένω είχαμε μισό μέτρο χιόνι...Ακόμα δεν έχει λιώσει τελείως...

:p

Φιλιαααααααααα!

M-meggie είπε...

Όμορφες οι φωτογραφίες και ιδιαίτερα η ώρα που τις τράβηξες.
Για όλα η κατάλληλη ώρα παίζει σημαντικό ρόλο.

Καλό σου βράδυ

sealike2 είπε...

@marianaonice: Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Η ανεξάντλητη δύναμη να είναι ο "καλός αγωγός" σου σε όλα τα σχέδια σου.Καλή συνέχεια

sealike2 είπε...

@tdjm:Ο χιονάνθρωπος θυμίζει πάντα όμορφες στιγμές και τα παιδικά χρόνια της αθωότητας. Να είσαι καλά

@φυρδην μιγδην:Σε καλως ορίζω στο σπιτικό μου.Συμφωνώ μαζί σου, το χιόνι "έντυσε" όμορφα τις στιγμές μας μέσα σε μια πόλη που μας έδειχνε μονόχνωτη. Καλή συνέχεια.Θα τα λέμε.

rain είπε...

Τα είπαν όλα. Κλαψ! Αλλη μια τοτε. Ο χιονάνθρωπος όλα τα λεφτά. Καλά έκανες και φωτογράφισες αυτές τις εικόνες. Ποιος ξέρει πότε ξανά! Σνιφ!

sealike2 είπε...

@ http://Isminy.pblogs.gr: Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου!!Οι γλυκές στιγμές ας συνοδεύουν τα ημερήσια ταξίδια μας στο χρόνο!!Να είσαι καλά!!

@σκορπίνα: Ζηλέυουμε, τώρα που εμείς δεν έχουμε:Κράτησε μας λίγο..Να είσαι καλά!1

sealike2 είπε...

@νοτα: η ώρα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στα πράγματα!Να είσαικαλά!!

@rain:Καλησπέρα σου!!Να είσαι καλά!!

NY ANNA είπε...

Έχει πολλή πλάκα, γιατί μόλις χθες σκεφτόμουν πως ξετρελάθηκα τόσο με το χιόνι κι έπαιξα τόσο μαζί του (σαν χαζό μικρό παιδί...) που δεν πρόλαβα καν να σκεφτώ να βγάλω και μερικές φωτογραφίες. Αααααααα, έκανα και το άλλο, γιατί εδώ στα βόρεια προάστια έπεσε με το τουλούμι: εκτός από χιονοπόλεμο, καθόμουν και κάτω από τα δέντρα, μου τραβάγανε τα κλαριά κι έπεφτε όοοολοοοο το χιόνι πάνω μου! Κουταμάρες δηλαδή, που πολύ τις χάρηκα όμως. Να ΄σαι λοιπόν καλά που εσύ τουλάχιστον μερίμνησες κι έβγαλες μερικές φωτό για να το έχουμε ως ανάμνηση. Προσωπικά, θα παραμείνω στις εξίσου παντοδύναμες "φωτογραφίες του μυαλού". Ζεστά φιλιά!

Roadartist είπε...

Εγραψες περιπου: επειδή οι ασπρες μερες δεν κρατανε κ πολυ.. να τις αποθηκευσουμε να τις εχουμε ολο το χρονο.. Να προσθεσω εκτος απο τις λευκες μερες των χιονιων, να κραταμε μεσα μας τις "καλες" μερες και τα "καλά" που περνανε απο τη ζωή μας..αποθηκευμένα στους σκληρούς μας δίσκους .. της ψυχής και της καρδιάς..για εφόδιο στις υπόλοιπες μέρες :) ΦΙΛΙΑ :)

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου

Δειγματοληπτικά, μια παρέα από 20 φίλους περίπου , βάλαμε χρώμα στον έρωτα. Ο καθένας ,μας το δικό του όπως τον βιώνει, όπως τον είδε κάποτε, όπως ίσως θα ΄ήθελε να ήταν. Οι πέντε από εμάς βάλανε το ματωμένο το κόκκινο της φωτιάς.
Δυό, Η Ισμήνη και ο Αρης φωτογράφησαν Εκείνον / Εκείνη ,με ό, τι χρώμα υπήρξε και θα υπάρξει, με σάρκα και οστά με , με άγγιγμα κι ανάσα. .Κρίμα τα παιδιά δεν θα μεγαλώσουν ποτέ και μεθυσμένα θα γεράσουν !!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Η Αυγή δεν μπορούσε να μείνει έξω απ’ το παιχνίδι. Γι αυτό η ΚΑΡΔΙΑ της έδωσε τον τελευταίο λόγο… ( http://Isminy.pblogs.gr)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τις άσπρες μέρες που δεν κρατούν πολύ μου άρεσε αν και σιγά σιγά θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση οτι τέτοια ακραία φαινομενα θα είναι κάθε χρόνο επισκέπτες μας...

M-meggie είπε...

Μόνο την καλημέρα μου να αφήσω πέρασα πρωΐ πρωΐ.
Σώπασες και αναρωτιέμαι αν φταίει πως δεν είναι άσπρες οι ημέρες πια.

sealike2 είπε...

@ny anna:Καλησπέρα σας!Το χιόνι ευτυχώς μας φορτίζει ακόμη θετικά. Δημιουργεί την αίσθηση ότι είμαστε (είμαστε, εείμαστε!!) παιδιά και έχουμε δικαίωμα στο παιχνίδι. Σαφώς θα ήταν απαραίτητο να συμβαίνει συχνότερα ώστε να δικαιώνει περισσότερο τις αισθήσεις μας!!Να είσαι καλά!!

@roadartist:Σε χαιρετώ.Ταυτίζομαι απόλυτα με το εύστοχο σχόλιο σου!!Να είσαι καλά!!!

@Ιsminy:Kαλησπέρα σας!Ο έρωτας είναι το κομμάτι που πρέπει να "σκεπάζει" μια ολοκληρωμένη πορεία στη ζωή κάθε ανθρώπου. Χρειάζεται όπως η ανάσα μας!Το χρώμα του δείχνει την αποτύπωση που τα μέλη του φαντάζονται για αυτόν!!Να είσαι καλά!!

sealike2 είπε...

@trelofanatasmeni:Kαλησπέρα,εύχομαι το χιόνι να έρχεται κάθε χρόνο στη ζωή μας!!Να είσαι καλά!!

@νότα:Καλησπέρα, αυξημένες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις με κράτησαν λίγο μακρυά σας αυτές τις ημέρες. Θα επανορθώσω!!Να είσαι καλά!!

Roadartist είπε...

ασχετο..οι φωτο ειναι δικές σου? Στις πήρα αυτές με την ακρόπολη χιονισμένη..ελπίζω να μη σε ενοχλει.thx

sealike2 είπε...

@roadartist:δικές μου, κανένα πρόβλημα με τις φωτο.Να είσαι καλά!!