Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Δαμάζοντας την αναμονή....

Eίμαστε σε μια περίοδο η οποία διόλου ευχάριστη είναι από πλευράς διαμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού. Οι εξελίξεις διαγράφουν μια τροχιά που σου δίνουν την εντύπωση βλάβης του κράτους Δικαίου.Κράτος που ανεμπόδιστα μπορεί και να χαράξει αλλά και να εφαρμόσει σχέδια απεμπλοκής κρίσεων. Η κρίση όμως βλέπουμε να βαθαίνει ολοένα περισσότερο και παράλληλα να αιχμαλωτίζονται σε αυτή πολλαπλά κοινωνικά στρώματα τα οποία δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν. Είναι σαφές ότι όταν το πολιτικό τοπίο είναι ομιχλώδες να παρεμποδίζονται οι υγιείς και δημιουργικές μονάδες να πλεύσουν και να καταστρώσουν τα σχέδια τους. Αυτό θεωρείται από τις βασικές αιτίες υποανάπτυξης ή ακόμη χειρότερα επιβράδυνσης όλων των παραγωγικών συντελεστών μιας χώρας που τώρα περισσότερο από ποτέ έχει την ανάγκη να "φύγει μπροστά". Με τον τρόπο αυτό είναι βέβαιο ότι θα προσπελασθούν γρηγορότερα όλα τα εμπόδια της αρρώστιας που παραμένει με το ψευδόνυμο "κρίση".

Απαιτείται να ξεπεράσουμε γρήγορα το «αγκάθι» που στέκεται στο μυαλό μας μη αφήνοντας μας να οξυγονωθούμε. Όμως είναι σημαντικό κέρδος για όλους μας αυτό να γίνει άμεσα ώστε να μην μείνουμε βαλτωμένοι σε βούρκο λάσπης που υπονομεύει την βιωσιμότητα μας.

Θέλει ψυχολογική τόνωση, πολλαπλές επικοινωνιακές προσφορές ανύψωσης του ηθικού. Πολλαπλασιαστικά αλλάζουμε την ψυχολογία μας. Συνεχίζουμε ευχάριστα και ενωμένοι δένουμε την προσπάθεια μας στο άρμα της επιτυχίας. Θέλει τρόπο, υπομονή, μαχόμαστε να συνεχίζουμε, να προσπαθούμε, να χαμογελούμε, σίγουρα θα τα καταφέρουμε!!!!

Εξάλλου, ως λαός γνωρίζουμε τη συνταγή στη δοσολογία της επιτυχίας. Όταν θέλουμε μπορούμε να φθάνουμε και να ξεπερνούμε τους στόχους μας.Έχουμε όλα τα "εχέγγυα" που τροφοδοτούν τον μηχανισμό της προώσης.

Πιστέψε το είναι καλύτερα έτσι. Αυτό αποδεικνύεται από όλες τις προσπάθειες που με αφετηρία την σωστή οργάνωση ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον προορισμό τους.

Θα τα καταφέρουμε είναι σίγουρο, προσπαθήστε το, διεδωσέ το...

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Αισιόδοξο ποστ!
Το είχαμε ανάγκη!
:))